Back
Previous product
cablu FTP cu sufa Cablu FTP cu sufa Cat5e, DataLink, 0.50mm Cupru, rola 305m Prețul inițial a fost: 725.90 lei.Prețul curent este: 654.50 lei.
Next product
cablu ftp cat6 Cablu FTP Cat6, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m Prețul inițial a fost: 267.75 lei.Prețul curent este: 258.23 lei.
-7%

Cablu UTP Cat6, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m

Prețul inițial a fost: 254.66 lei.Prețul curent este: 238.00 lei.

Cablu UTP Cat6, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore

S-ar putea să te intereseze…

Descriere

Descriere

Conectivitate Fără Compromisuri

Cablu Cat6 U/UTP, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m

Dacă căutați cablu Cat6 de încredere pentru a vă asigura că rețeaua dvs. rămâne conectată la viteză maximă, Cablu UTP Cat6 de la Lancomm este alegerea perfectă. Cu un nucleu de 0.57mm din CCA, acest cablu vă aduce conectivitate fără compromisuri și performanță excelentă. Iată de ce ar trebui să alegeți Cablu UTP Cat6 Lancomm:

  • Viteză de Date Impresionantă: Cu specificațiile Cat6, acest cablu suportă viteze de transfer de până la 1 Gbps, asigurându-vă că transferul de date se desfășoară fără probleme și la viteză maximă.
  • Calitate Durabilă: Lancomm a proiectat acest cablu cu durabilitate în minte. Învelișul exterior rezistent protejează cablul de uzură și deteriorare, asigurând o utilizare îndelungată.
  • Lungime Generoasă: Cu o rolă impresionantă de 305 metri, acest cablu vă oferă suficient spațiu pentru a conecta numeroase dispozitive în locuri diferite.

Nu faceți compromisuri atunci când vine vorba de conectivitatea rețelei dvs. Cu Cablu UTP Cat6 Lancomm, veți experimenta o performanță de vârf și durabilitate de lungă durată.

Instalație Simplă și Eficientă

Cablu Cat6 pentru Lansare Rapida

Doriți să instalați rețeaua dvs. rapid și eficient? Cablu UTP Cat6 de la Lancomm este alegerea ideală pentru o instalare simplă și fără probleme. Aici sunt câteva motive pentru care acest cablu face instalarea un joc de copii:

  • Izolatie Marcata in Culori: Cablu Cat6 UTP Lancomm este echipat cu un conductor marcat în culori, ceea ce face conexiunile mult mai ușoare și elimină confuzia.
  • Flexibilitate Excelentă: Cu o flexibilitate notabilă, acest cablu poate fi direcționat și instalat cu ușurință, chiar și în cele mai strânse colțuri ale casei sau biroului dvs.
  • Aplicabilitate Versatilă: Cablul Cat6 este ideal nu doar pentru rețelele de acasă, ci și pentru birouri, centre de date și orice alt loc unde conectivitatea rapidă și sigură este esențială.

Cu Cablu UTP Cat6 de la Lancomm, instalația rețelei dvs. devine o sarcină ușoară și eficientă, economisindu-vă timp și efort.

Section 3: „Fiabilitate Garantată”

Subtitlu: Performanță Neîntreruptă pe Termen Lung

Atunci când alegeți Cablu UTP Cat6 de la Lancomm, alegeți fiabilitate pe termen lung. Cu acest cablu la dispoziția dvs., puteți fi siguri că rețeaua dvs. va funcționa în mod constant și cu performanță maximă. Iată de ce ar trebui să aveți încredere în acest produs:

  • Testat și Certificat: Cablul Cat6 UTP de la Lancomm este testat și certificat pentru a se conforma standardelor de performanță, asigurându-vă că veți beneficia de performanță de vârf.
  • Compatibilitate Universală: Acest cablu este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și echipamente de rețea, asigurându-vă că veți putea să-l utilizați în numeroase scenarii.
  • Garantie de Calitate: Lancomm oferă o garanție pentru acest cablu, astfel încât să vă puteți bucura de conectivitate de încredere pe termen lung fără griji.

Pentru o performanță neîntreruptă pe termen lung și conectivitate de încredere, alegeți Cablu UTP Cat6 Lancomm. Nu faceți rabat de la calitatea rețelei dvs. – investiți în Lancomm!


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu UTP Cat6, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *