Patch cord UTP Cat6 24AWG, DataLink, 7m, rosu

12.95 lei

Patch Cord UTP Cat6 – conexiune rapidă și stabilă pentru rețeaua ta. Cablu de înaltă calitate, performanță excelentă și durabilitate superioară. Ideal pentru aplicații rezidențiale și comerciale.

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

SKU: CAT6-12 Categorie: Etichete: ,
data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore

S-ar putea să te intereseze…

Descriere

Descriere

Patch cord UTP Cat6 24AWG, DataLink, stranded conductor, molded, cupru 100%, patch cord flexibil manta PVC cu conectori RJ45 si mansoane turnate.

Vă prezentăm noul nostru Patch Cord UTP Cat6 de înaltă calitate, perfect pentru o conectivitate de rețea fără probleme. Proiectat pentru a oferi performanțe excepționale, acest cablu este soluția ideală pentru aplicații rezidențiale și comerciale.

Cu specificația sa Categoria 6 (Cat6), acest patch cord oferă o lățime de bandă îmbunătățită și viteze mai rapide de transmitere a datelor, asigurând o performanță de rețea fiabilă și eficientă. Indiferent dacă redați videoclipuri HD, jucați jocuri sau transferați fișiere mari, patch cordul nostru Cat6 garantează o experiență fluidă și fără întârzieri.

Realizat cu precizie și construit pentru a rezista, acest patch cord dispune de o construcție cu perechi torsadate extrem de durabile și conductori de cupru de înaltă calitate. Designul cu perechi torsadate minimizează interferența și crosstalk-ul, asigurând integritatea semnalului superioară și reducând erorile de date.

Patch cord UTP Cat6 este dotat cu conectori placati cu aur, care nu numai că oferă o rezistență excelentă la coroziune, ci asigură și o conductivitate optimă pentru transferul de date fără probleme. Conectorii sunt compatibili cu porturile RJ-45 standard, ceea ce facilitează conectarea la o gamă largă de dispozitive, inclusiv calculatoare, routere, switch-uri și altele.

Cu un design flexibil și rezistent la încurcături, acest patch cord este ușor de instalat și manevrat, permițând o gestionare a cablului fără probleme. Mantaua robustă din PVC oferă o protecție excelentă împotriva factorilor externi, cum ar fi îndoirea, umiditatea și abraziunea, asigurând o durabilitate de lungă durată.

Disponibil în diferite lungimi pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice, Patch Cordul nostru UTP Cat6 este un accesoriu esențial pentru configurațiile de rețea, centrele de date, birouri și locuințe. Este conform cu standardele industriale, garantând performanță fiabilă și compatibilitate cu infrastructura de rețea existentă.

Îmbunătățiți-vă conectivitatea de rețea cu Patch Cord UTP Cat6 și experimentați transferul de date rapid, stabil și securizat ca niciodată. Aveți încredere în expertiza noastră și alegeți o soluție de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră de rețea.

 


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Patch cord UTP Cat6 24AWG, DataLink, 7m, rosu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *