DATALINK

RACK-URI 6U DATALINK CU LIVRARE IN ROMANIA

RACK-URI 6U DATALINK CU LIVRARE IN ROMANIA. Cand vine vorba de alegerea rack-urilor, dulapurilor potrivite pentru centrul dvs. de date, este important sa luati in considerare atat forma, cat si functia. De exemplu, va trebui sa decideti de cate unitati (U) de spatiu aveti nevoie, precum si caracteristicile si optiunile care va vor satisface cel mai bine nevoile.

Rack 6U DataLink cu livrare in ROMANIA

Iata o scurta descriere a unora dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tineti cont atunci cand selectati rack-urile sau cabinetele server pentru centrul dvs. de date:

  1. Dimensiune: Rack-urile, cabinetele server vin intr-o varietate de dimensiuni, masurate in unitati (U). Cele mai comune dimensiuni sunt 6U, 12U si 42U.
  2. Capacitate de incarcare: Asigurati-va ca alegeti un rack care poate suporta greutatea echipamentului dvs.
  3. Racire: Rafturile, dulapurile pot fi echipate cu diferite optiuni de racire, cum ar fi ventilatoare si aparate de aer conditionat.
  4. Managementul cablurilor: Multe rack-uri metalice sunt dotate cu functii de gestionare a cablurilor incorporate

Dulap Rack 6U DataLink cu livrare in ROMANIA

Este un cabinet rack cu montare pe perete care poate suporta 6 echipamente de 1U insumand maxim sase unitati (6U). Exista multe tipuri de dulapuri pentru servere, cu montare pe perete, iar dimensiunea de care aveti nevoie va depinde de numarul de servere pe care le aveti. Cele mai comune dimensiuni sunt 4U, 6U, 9U si 12U.

Cabinet Rack 6U DataLink cu livrare in ROMANIA

Sunt perfecte pentru intreprinderile mici sau birourile de acasa. Acestea pot gazdui pana la patru servere si sunt relativ accesibile. Dulapurile pentru servere 6U sunt o alegere buna pentru companiile care au cateva servere. Acestea pot gazdui pana la sase servere si sunt inca relativ accesibile.
Rack 6U DataLink cu livrare in ROMANIA sunt o alegere buna pentru companiile care au mai multe de servere. Acestea pot gazdui pana la noua servere si sunt mai scumpe decat dulapurile mai mici. Dulapurile pentru servere 6U sunt cele mai mari dulapuri si sunt perfecte pentru companiile care au o multime de servere. Acestea pot gazdui pana la douasprezece servere si sunt cea mai scumpa optiune.

Ce Server Rack sau Cabinet Rack este cel mai potrivit pentru tine?

Exista un numar semnificativ de variabile cu care trebuie sa va familiarizati inainte de a investi intr-un rack de server. In plus, nevoile serverului se pot schimba in timp, asa ca va trebui sa planificati ceea ce ar putea fi necesar in viitor.

Cei mai importanti factori pentru alegerea unui rack pentru servere sunt capacitatea de incarcare, latimea, adancimea si spatiul U. In plus, in functie de ceea ce veti folosi rack-ul, veti avea nevoie fie de un dulap rack cu 4 stalpi fie de un dulap cu 2 stalpi cu un cadru deschis sau inchis.

De cat spatiu U am nevoie pentru rack?
De ce adancime am nevoie pentru cabinetul 6u?
De ce latime interioara si exterioara am nevoie pentru dulapul metalic?
Cum pot afla capacitatea de incarcare a dulapului 6U?
Pentru ce sunt folosite dulapurile rack cu 2 stalpi?
Pentru ce sunt folosite cabinetele cu 4 stalpi?
Care sunt beneficiile dulapurilor metalice cu cadru deschis?
Care sunt beneficiile dulapului rack 6U cu cadru inchis?

Elementele de baza ale rack-ului sau cabinetului de retea

Echipamentele de retea, cum ar fi routerele, comutatoarele si serverele sunt gazduite intr-un rack sau dulap. Rack-ul sau cabinetul este o structura de cadru esentiala conceputa pentru a sustine echipamentele de retea, echipamentele audio/video si alte dispozitive. Rack-ul de perete 6U are o dimensiune standard de 19 inci.

Rack-urile sau dulapurile de retea sunt folosite in principal in centre de date, sali de server, instalatii audio sau video, unele fiind implementate si in medii industriale, cum ar fi o fabrica. De obicei exista trei tipuri comune de rafturi de retea.

Dimensiuni dulap metalic rack 6U 19″

  • Rack 6U 540×450 mm
  • Rack 6U 540×400 mm
  • Rack 6U 600×450 mm
  • Rack 6U 600×600 mm
  • Rack 6U 600×800 mm

O unitate de rack 1U are 1,75 inchi (44,45 milimetri). O unitate de rack este utilizata pentru a masura rafturile de echipamente si hardware-ul din interiorul acestora, cum ar fi servere, hard disk-uri si alte dispozitive. Dimensiunea standard a rack-ului este de 19 inchi.

Rack-urile cu montare pe perete au dimensiuni de 4U, 6U, 9U, 12U, 15U, cele cu montare pe podea sunt de la 18U la 47U.

Rack 6U DataLink cu livrare in Bucuresti Rack 6U DataLink cu livrare in Alba Iulia Rack 6U DataLink cu livrare in Arad Rack 6U DataLink cu livrare in Pitesti Rack 6U DataLink cu livrare in Bacau Rack 6U DataLink cu livrare in Oradea Rack 6U DataLink cu livrare in Bistrita Rack 6U DataLink cu livrare in Botosani Rack 6U DataLink cu livrare in Braila Rack 6U DataLink cu livrare in Brasov Rack 6U DataLink cu livrare in Buzau Rack 6U DataLink cu livrare in Calarasi Rack 6U DataLink cu livrare in Resita Rack 6U DataLink cu livrare in Cluj Napoca Rack 6U DataLink cu livrare in Constanta Rack 6U DataLink cu livrare in Sfantu Gheorghe Rack 6U DataLink cu livrare in Targoviste Rack 6U DataLink cu livrare in Craiova Rack 6U DataLink cu livrare in Galati Rack 6U DataLink cu livrare in Giurgiu Rack 6U DataLink cu livrare in Targu Jiu Rack 6U DataLink cu livrare in Miercurea Ciuc Rack 6U DataLink cu livrare in Deva Rack 6U DataLink cu livrare in Slobozia Rack 6U DataLink cu livrare in Iasi Rack 6U DataLink cu livrare in Buftea Rack 6U DataLink cu livrare in Baia Mare Rack 6U DataLink cu livrare in Drobeta Turnu Severin Rack 6U DataLink cu livrare in Targu Mures Rack 6U DataLink cu livrare in Piatra Neamt Rack 6U DataLink cu livrare in Slatina Rack 6U DataLink cu livrare in Ploiesti Rack 6U DataLink cu livrare in Zalau Rack 6U DataLink cu livrare in Satu Mare Rack 6U DataLink cu livrare in Sibiu Rack 6U DataLink cu livrare in Suceava Rack 6U DataLink cu livrare in Alexandria Rack 6U DataLink cu livrare in Timisoara Rack 6U DataLink cu livrare in Tulcea Rack 6U DataLink cu livrare in Ramnicu Valcea Rack 6U DataLink cu livrare in Vaslui Rack 6U DataLink cu livrare in Focsani Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 6 Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 5 Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 4 Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 3 Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 2   Rack 6U DataLink cu livrare in Sector 1   Rack 6U DataLink cu livrare in Romania