Back
Previous product
cablu utp cu alimentare PVC Cablu UTP cu alimentare Cat5e+2x0.75, DataLink, 0.51mm Cupru, rola 305m Prețul inițial a fost: 749.70 lei.Prețul curent este: 672.35 lei.
-10%

Cablu UTP cu alimentare Cat5e+2×0.75 exterior, DataLink, 0.51mm Cupru, LLDPE, rola 305m

Prețul inițial a fost: 773.50 lei.Prețul curent este: 699.72 lei.

Cablu UTP cu alimentare Cat5e+2×0.75, DataLink, 0.51mm Cupru 100%, rola 305m

Temperaturi extreme de la -25°C la +75°C

Cablu UTP cu Alimentare Performant de exterior

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore

S-ar putea să te intereseze…

Descriere

Descriere

Cablu UTP cu Alimentare pentru Exterior: Fiabilitate în Orice Mediu

Performanță Excepțională în Orice Mediu

Cablu UTP Cat5e+2×0.75 cupru 0.51mm de exterior este proiectat pentru a oferi performanțe de vârf în condiții extreme. Cu o manta LLDPE rezistentă la UV și temperaturi extreme de la -25°C la +75°C, acest cablu este soluția ideală pentru aplicații exterioare, asigurând o transmisie de date și o alimentare fiabilă în orice mediu.

Durabilitate și Rezistență la Factorii Ambientali

Cu o manta LLDPE special concepută pentru a rezista la radiații UV, intemperii și temperaturi extreme, acest cablu UTP este construit pentru a rezista în condiții dificile de exterior. Indiferent de condițiile meteorologice sau de expunerea la soare, acest cablu va continua să funcționeze eficient, asigurând o conectivitate stabilă și sigură.

Instalare Ușoară și Flexibilitate

Cu toate caracteristicile necesare pentru a face față cerințelor exterioare, acest cablu UTP cu alimentare este ușor de instalat și extrem de flexibil. Indiferent de configurația sau amplasarea rețelei dvs., acest cablu se va adapta fără probleme, oferindu-vă o soluție versatilă și convenabilă.

Instalare Simplă și Versatilitate

Cu toate caracteristicile necesare pentru a face față cerințelor exterioare, acest cablu UTP este ușor de instalat și extrem de flexibil. Indiferent de amplasarea sau configurația rețelei dvs., acest cablu se va adapta cu ușurință, oferindu-vă o soluție versatilă și convenabilă pentru necesitățile dvs. de conectivitate.

Fiabilitatea unei Alegeri Sigure

Alegând cablul UTP Cat5e+2×0.75 cupru 0.51mm de exterior, optați pentru fiabilitate și performanță de încredere în rețeaua dvs. Indiferent dacă este folosit pentru aplicații comerciale sau rezidențiale, acest cablu va asigura o comunicare eficientă și o alimentare stabilă pentru toate dispozitivele conectate.

Cu cablul UTP pentru exterior, puteți fi sigur că rețeaua dvs. va funcționa fără probleme în orice condiții, oferindu-vă pacea și încrederea necesare pentru a vă concentra asupra altor aspecte importante ale afacerii sau vieții dvs.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu UTP cu alimentare Cat5e+2×0.75 exterior, DataLink, 0.51mm Cupru, LLDPE, rola 305m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *