Back
Previous product
cablu ftp cat6 Cablu FTP Cat6, Lancomm, 0.57mm CCA, rola 305m Prețul inițial a fost: 267.75 lei.Prețul curent este: 258.23 lei.
Next product
cablu utp cat6 Cablu UTP Cat6, DataLink, 23AWG Cupru, 305m Prețul inițial a fost: 599.76 lei.Prețul curent este: 547.40 lei.

Cablu UTP exterior cu gel Cat5e, DataLink, 0.51mm Cupru, rola 305m

592.62 lei

Cablu UTP cu gel Cat5e, 0.51mm Cupru, PE, rola 305m

Temperaturi extreme de la -25°C la +75°C

Rezistent la radiatiile UV

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore
Descriere

Descriere

Conectivitate Fiabilă în Orice Vreme

Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink – Performanță de Încredere

Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink este alegerea perfectă pentru a obține conectivitate fiabilă în orice condiții meteo. Cu un strat protector rezistent la UV, acest cablu poate funcționa la temperaturi extreme de la -25°C la +75°C, asigurându-vă că rețeaua dvs. rămâne conectată și în cele mai dificile circumstanțe.

  • Rezistență la Factorii Externi: Acest cablu este proiectat pentru a rezista la condiții meteo variate, de la ploaie la soare arzător. Stratul său protector îl menține în formă optimă, garantând o performanță constantă.
  • Flexibilitate și Durabilitate: Cu o flexibilitate remarcabilă, cablul poate fi instalat cu ușurință, indiferent de mediul înconjurător. Durabilitatea sa asigură o viață lungă de utilizare.
  • Performanță de Încredere: Cablul DataLink oferă o performanță excelentă, asigurându-vă că datele sunt transmise rapid și fără erori.

Alegeți Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink pentru o conectivitate de încredere în orice condiții.

Expandarea Rețelei Dvs. cu Cablu UTP de Exterior

Conectați Mai Multe Dispozitive în Exterior

Cu Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink, puteți extinde rețeaua dvs. în exterior fără griji. Acest cablu vă oferă posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive, extinzându-vă rețeaua la locuri precum curtea din spate, grădina sau orice alt loc în aer liber.

  • Conectivitate în Orice Loc: Cu cablul DataLink, puteți crea o rețea în exterior pentru camere de supraveghere, sisteme de iluminat inteligente sau dispozitive de divertisment în aer liber.
  • Flexibilitate și Versatilitate: Cablul este ușor de instalat și flexibil, astfel încât să puteți acoperi diverse nevoi de conectivitate în exterior.
  • Fiabilitate și Stabilitate: Cu stratul de gel și protecția împotriva UV, cablul asigură o conexiune fiabilă și stabilă, indiferent de condițiile meteo.

Cu Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink, vă puteți bucura de extinderea rețelei în exterior cu încredere.

Protecția Împotriva Elementelor cu Cablu UTP de Exterior

Cablu DataLink – Performanță Superioară în Orice Vreme

Cu cablu UTP Exterior cu Gel DataLink, vă bucurați de performanță superioară și protecție la elementele dure. Acest cablu este proiectat pentru a rezista în cele mai dificile condiții meteo și pentru a vă oferi conectivitate neîntreruptă.

  • Strat de Gel Protector: Cablul este învelit într-un strat de gel special care îl protejează împotriva ploii, umidității și altor elemente adverse.
  • Rezistență la UV: Cu protecție împotriva radiațiilor UV, cablul poate funcționa fără deteriorări la temperaturi extreme, de la -25°C la +75°C.
  • Performanță Excepțională: Cablul DataLink asigură o transmitere rapidă și fără erori a datelor, indiferent de condițiile meteo.

Cu Cablu UTP Exterior cu Gel DataLink, puteți avea încredere în performanța și protecția rețelei dvs., indiferent de vreme.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu UTP exterior cu gel Cat5e, DataLink, 0.51mm Cupru, rola 305m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *