-12%

Cablu incendiu JE-H(St)H FE180 PH120, 1x2x0.8, tambur 500m

Prețul inițial a fost: 1,230.00 lei.Prețul curent este: 1,082.90 lei.

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore

S-ar putea să te intereseze…

Descriere

Descriere

DATALINK

Cablu incendiu JE-H(St)H FE180 PH120, 1x2x0.8, tambur 500m

Cablurile de incendiu 1x2x0.8, tambur 500m sunt cabluri speciale proiectate pentru a fi utilizate in instalatiile de avertizare a incendiilor. Acestea sunt de obicei instalate in cladiri pentru a transmite semnale de alarmare la sistemele de detectie si alarmare a incendiilor, cum ar fi detectoarele de fum si de caldura. Cablurile de incendiu sunt de obicei instalate in zone cu risc crescut de incendiu, cum ar fi spatiile de depozitare a materialelor inflamabile sau in zonele cu sisteme electrice complexe. Acestea sunt de obicei instalate la interior, dar pot fi, de asemenea, instalate la exterior daca sunt protejate corespunzator impotriva intemperiilor.

Cablu incendiu JE-H(St)H FE180 PH120, 1x2x0.8, tambur 500m

Cablu incendiu 1x2x0.8

Cablul de incendiu 1x2x0.8 se refera la un tip de cablu de incendiu care are o sectiune transversala de 1×2 mm si o grosime a izolatiei de 0.8 mm. Acest tip de cablu este utilizat pentru instalatii de avertizare a incendiilor si poate fi utilizat atat la interior, cat si la exterior, daca este protejat adecvat impotriva intemperiilor.

Este important ca cablul de incendiu sa indeplineasca standardele de calitate si sa fie instalat corect pentru a asigura functionarea sigura si eficienta a sistemelor de avertizare a incendiilor. Este recomandat sa se respecte toate normele si regulile aplicabile in domeniul instalatiilor de avertizare a incendiilor in timpul proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor de avertizare.

Cablu antiincendiu JE-H(St)H FE180 PH120, 1x2x0.8, tambur 500m

Exista mai multe tipuri de cabluri speciale proiectate pentru a fi rezistente la foc deschis si utilizate pentru transmiterea semnalelor de la detectori la centralele de avertizare a incendiilor. Acestea sunt de obicei instalate in cladiri pentru a transmite semnale de alarmare la sistemele de detectie si alarmare a incendiilor, cum ar fi detectoarele de fum si de caldura.

Cablurile rezistente la foc deschis sunt de obicei instalate in zone cu risc crescut de incendiu, cum ar fi spatiile de depozitare a materialelor inflamabile sau in zonele cu sisteme electrice complexe. Acestea sunt de obicei instalate la interior, dar pot fi, de asemenea, instalate la exterior daca sunt protejate corespunzator impotriva intemperiilor.

Cablu rezistent la foc 1x2x0.8

Cablurile rezistente la foc deschis sunt fabricate din materiale care nu se inflameaza usor si care rezista la temperaturi ridicate. De exemplu, cablurile rezistente la foc deschis pot fi fabricate din materiale cu autoextinguibilitate, cum ar fi materialul de sticla refractara. Acestea sunt de obicei izolate cu materiale termorezistente, cum ar fi mica, care rezista la temperaturi ridicate si care nu se inflameaza usor.

Este important ca cablurile rezistente la foc deschis utilizate in instalatiile de avertizare a incendiilor sa indeplineasca standardele de calitate si sa fie instalate corect pentru a asigura functionarea sigura si eficienta a sistemelor de avertizare a incendiilor.

Este recomandat sa se respecte toate normele si regulile aplicabile in domeniul instalatiilor de avertizare a incendiilor in timpul proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor de avertizare.

Cablu incendiu

Exista mai multe tipuri de cablu incendiu proiectate pentru a fi rezistente la foc deschis si utilizate pentru transmiterea semnalelor de la detectori la centralele de avertizare a incendiilor. Acestea sunt de obicei instalate in cladiri pentru a transmite semnale de alarmare la sistemele de detectie si alarmare a incendiilor, cum ar fi detectoarele de fum si de caldura. Cablu incendiu rezistent la foc deschis este de obicei instalat in zone cu risc crescut de incendiu, cum ar fi spatiile de depozitare a materialelor inflamabile sau in zonele cu sisteme electrice complexe. Acestea sunt de obicei instalate la interior, dar pot fi, de asemenea, instalate la exterior daca sunt protejate corespunzator impotriva intemperiilor.

Cablurile incendiu rezistente la foc deschis sunt fabricate din materiale care nu se inflameaza usor si care rezista la temperaturi ridicate. De exemplu, cablurile de incendiu rezistente la foc deschis pot fi fabricate din materiale cu autoextinguibilitate, cum ar fi materialul de sticla refractara. Acestea sunt de obicei izolate cu materiale termorezistente, cum ar fi mica, care rezista la temperaturi ridicate si care nu se inflameaza usor.

Este important ca cablurile rezistente la foc deschis utilizate in instalatiile de avertizare a incendiilor sa indeplineasca standardele de calitate si sa fie instalate corect pentru a asigura functionarea sigura si eficienta a sistemelor de avertizare a incendiilor. Este recomandat sa se respecte toate normele si regulile aplicabile in domeniul instalatiilor de avertizare a incendiilor in timpul proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor de avertizare.

Instalatiile de alarmare pentru caz de incendiu sunt sisteme de securitate utilizate pentru a detecta incendiile la timp si pentru a emite semnale de alarmare pentru a alerta oamenii sa ia masuri pentru a evacua cladirea sau pentru a lua alte masuri de siguranta. Acestea pot include detectoare de fum, detectoare de caldura, sonerii de alarma, panouri de control si alte componente.

Instalatiile de alarmare pentru caz de incendiu sunt de obicei instalate in cladiri publice sau in locuinte pentru a proteja oamenii si bunurile impotriva incendiilor. Acestea sunt de obicei instalate in zone cu risc crescut de incendiu, cum ar fi spatii de depozitare a materialelor inflamabile sau in zonele cu sisteme electrice complexe.

Este important ca instalatiile de alarmare pentru caz de incendiu sa fie proiectate, instalate si intretinute corect pentru a functiona eficient. Este recomandat sa se respecte toate normele si regulile aplicabile in domeniul instalatiilor de avertizare a incendiilor in timpul proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor.

Acesta estetip specific de cablu utilizat pentru transmiterea semnalelor de alarmare in sistemele de avertizare a incendiilor. Cablul este proiectat cu o ecranare din folie de aluminiu pentru a proteja semnalul electric impotriva interferentelor electromagnetice si pentru a asigura o performanta mai buna a semnalului. De asemenea, cablul are o intarziere la propagarea flacarii, ceea ce inseamna ca nu se va inflama usor in caz de incendiu si nu va contribui la raspandirea flacarilor.

Cablul nu elibereaza halogen, ceea ce inseamna ca nu emite gaze halogene periculoase in caz de incendiu. Gazele halogene pot fi periculoase pentru oameni si pot contribui la deteriorarea bunurilor in caz de incendiu.

Este important sa se respecte toate normele si regulile aplicabile in domeniul instalatiilor de avertizare a incendiilor in timpul proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor de avertizare care utilizeaza acest tip de cablu. Este recomandat sa se verifice daca acest cablu indeplineste standardele de calitate si sa se asigure ca este instalat corect pentru a functiona eficient in caz de incendiu.

Cablu antiincendiu

cablu incendiu

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu incendiu JE-H(St)H FE180 PH120, 1x2x0.8, tambur 500m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *