Back
Previous product
cablu utp cat6 Cablu UTP Cat6, DataLink, 23AWG Cupru, 305m Prețul inițial a fost: 599.76 lei.Prețul curent este: 547.40 lei.
Next product
Mufa RJ45 Cat6 Mufa RJ45 Cat6 UTP Pass Through, set 100 buc, DataLink Prețul inițial a fost: 50.00 lei.Prețul curent este: 41.65 lei.
-5%

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through, 50 buc, DataLink

Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 119.00 lei.

Mufa RJ45 Cat7, contacte aurite 50 micro inch

Pentru fire solide sau litate de max OD 1.50mm

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore

S-ar putea să te intereseze…

Descriere

Descriere

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through: Performanță Superioară cu Contacte Aurite

În lumea conectată de astăzi, avem nevoie de soluții de rețea care să ofere performanță și fiabilitate excepționale. Mufa RJ45 Cat7 Pass Through, echipată cu contacte aurite de 50 micro inch, este soluția perfectă pentru a satisface aceste cerințe. Acest articol vă va ghida prin caracteristicile și beneficiile acestei mufe de ultimă generație, explicând de ce este esențială pentru orice rețea modernă.

Performanță de Vârf

Contacte Aurite pentru Performanță Superioară

Contactele aurite de 50 micro inch reprezintă caracteristica cheie a Mufei RJ45 Cat7 Pass Through. Aceste contacte asigură o conductivitate excelentă, minimizând pierderile de semnal și reducând interferențele. Rezultatul? Performanță de vârf în transmiterea datelor, ideală pentru sarcinile de mare lățime de bandă și viteze de transfer ridicate.

Compatibilitate Cu Cabluri Cat7

Această mufă este proiectată special pentru a se potrivi perfect cu cablurile Cat7. Astfel, veți obține performanță optimă, fără a compromite lățimea de bandă sau viteza de transfer. Conectarea simplă și sigură face din această mufă alegerea ideală pentru orice proiect de rețea.

Instalare Simplificată

Tehnologie Pass Through

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through dispune de tehnologia „pass through”, care facilitează procesul de instalare. Nu mai este nevoie să tăiați și să dezizolați cablul în prealabil. Pur și simplu introduceți cablul în mufă, iar contactele aurite vor asigura o conexiune sigură și eficientă.

Conectarea Perfectă

Această mufă elimină riscul de a face conexiuni incorecte. Cu contactele aurite care asigură o legătură sigură, veți beneficia de o rețea de încredere, fără erori sau întreruperi. Indiferent dacă sunteți la birou sau acasă, această mufă vă va oferi o conexiune perfectă.

Beneficii Cheie

Transmitere Fără Pierderi

Cu contactele aurite și tehnologia „pass through,” această mufă permite o transmitere a datelor fără pierderi. Păstrați calitatea semnalului la cote înalte, indiferent de distanță sau interferențe.

Rezistență și Durabilitate

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through este construită pentru a rezista la utilizare intensivă. Materialul de înaltă calitate și contactele aurite contribuie la durabilitatea sa pe termen lung.

Compatibilitate Universală

Această mufă este compatibilă nu doar cu cablurile Cat7, ci și cu cele mai vechi, cum ar fi Cat6 sau Cat5e. Astfel, aveți versatilitate în utilizarea sa în diferite configurații de rețea.

Concluzie

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through cu contacte aurite de 50 micro inch este esențială pentru oricine caută performanță superioară și o conexiune simplă și sigură. Cu transmitere fără pierderi, rezistență și compatibilitate universală, această mufă vă va oferi o experiență de conectivitate fără egal. Investiția în această soluție de rețea înseamnă că veți beneficia de performanță de vârf și fiabilitate pe termen lung.

Întrebări Frecvente

1. Ce înseamnă contacte aurite de 50 de microni?

Contactele aurite de 50 de microni sunt contacte de înaltă calitate care asigură o conductivitate superioară și previn coroziunea, asigurând astfel o transmitere rapidă și fiabilă a datelor.

2. Cu ce tipuri de cabluri este compatibilă această mufă?

Mufa RJ45 Cat7 Pass Through este compatibilă cu cablurile Cat7, dar poate fi utilizată și cu cabluri mai vechi, cum ar fi Cat6A sau Cat5e.

3. Ce beneficii aduce tehnologia „pass through”?

Tehnologia „pass through” face instalarea mai simplă, eliminând necesitatea de a tăia sau dezizola cablul în prealabil. Acest lucru asigură o conectare corectă și eficientă.

4. Ce performanțe oferă această mufă?

Această mufă oferă performanțe de vârf, ideale pentru sarcini de mare lățime de bandă și viteze de transfer ridicate.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mufa RJ45 Cat7 Pass Through, 50 buc, DataLink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *