Mufa RJ45 Pass Through, FTP Cat5e, 100 buc, DataLink

41.65 lei

Pini contacte aurite

Pentru fire solide sau litate de max OD 1.00mm

În stoc

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore
Descriere

Descriere

Beneficiile utilizarii unei mufa RJ45 Pass Through FTP Cat5e sunt următoarele:

  1. Instalare simplă: Mufa RJ45 Pass Through FTP Cat5e este ușor de instalat și de utilizat. Ele sunt concepute cu o deschidere suplimentară în partea din spate, permițând cablului să treacă prin mufă și apoi să fie tăiat la dimensiunea potrivită. Acest lucru face procesul de cablare mai rapid și mai ușor, fără a necesita utilizarea unor unelte speciale de decupare.
  2. Conexiuni sigure și stabile: Mufa RJ45 Pass Through FTP cat5e asigură o conexiune sigură și solidă între cablu și echipament. Ele au un design robust, cu cleme interioare care prind și fixează conductorii cablului în loc. Acest lucru previne mișcările neintenționate ale conductorilor și reduce riscul de întreruperi ale semnalului sau de deconectare accidentală.
  3. Performanță optimă: Mufa RJ45 Pass Through FTP cat5e este conceputa pentru a oferi o performanță excelentă în rețelele de calculatoare. Ele sunt compatibile cu standardele Cat5e FTP (Foiled Twisted Pair) și asigură o transmisie rapidă și fiabilă a datelor. Prin utilizarea acestor mufe de înaltă calitate, puteți beneficia de o viteză de transfer ridicată și de o calitate superioară a semnalului în rețeaua dvs.
  4. Flexibilitate și compatibilitate: Mufele RJ45 pass-through sunt compatibile cu diverse tipuri de cabluri, inclusiv Cat5e FTP. Aceasta înseamnă că puteți utiliza aceste mufe în diferite proiecte de cablare și puteți conecta diferite echipamente și dispozitive, cum ar fi computere, imprimante, routere și switch-uri de rețea.
  5. Gestionarea mai eficientă a cablurilor: Datorită designului lor, mufele RJ45 pass-through permit o gestionare mai eficientă a cablurilor în sistemul dvs. de rețea. Cablurile pot fi tăiate și conectate în mod precis la mufă, reducând astfel încurcarea și dezordinea cablurilor. Acest lucru facilitează depanarea și întreținerea rețelei, precum și identificarea și remedierea problemelor de conectivitate.

În concluzie, mufele RJ45 pass-through aduc mai multe beneficii, cum ar fi o instalare mai ușoară, conexiuni sigure și stabile, performanță optimă a rețelei, flexibilitate și gestionare eficientă a cablurilor. Aceste avantaje fac din mufele RJ45 pass-through o alegere populară și utilă în proiectele de cablare și în dezvoltarea rețelelor de calculatoare.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mufa RJ45 Pass Through, FTP Cat5e, 100 buc, DataLink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *