-25%

Conector RJ45 Cat8 Tool Free, DataLink

14.28 lei

Conector RJ45 Cat8, conectare rapida fara unelte de sertizare, conector reutilizabil.

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore
Descriere

Descriere

Conector RJ45 Cat8 Tool Free – Reutilizabil – Conectare Ușoară

Descoperă soluția ideală pentru conectarea cablurilor LAN cu Conectorii RJ45 toolless Cat 8. Cu o terminare simplă și rapidă, acești conectori reprezintă alegerea perfectă pentru proiectele tale de rețea. Iată de ce ar trebui să îi alegi:

  • Fără Unelte Necesare: Cu designul său inovator, acești conectori elimină necesitatea unei scule speciale pentru terminarea cablurilor, economisindu-ți timp și efort.
  • Reutilizabili: Construiți pentru durabilitate și fiabilitate, acești conectori pot fi utilizați de mai multe ori fără a-și pierde eficiența sau performanța.
  • Compatibilitate Versatilă: Potrivit pentru cabluri LAN de 23 AWG până la 22 AWG, acești conectori sunt compatibili cu o gamă largă de cabluri, oferindu-ți flexibilitate în proiectele tale.

Performanță Avansată

Conector RJ45 Cat8 Ecranat – Transfer Rapid de Date și PoE++ Fiabil

Cu Conectorii RJ45 Cat 8 ecranati, vei experimenta performanță de vârf în transferul de date și alimentarea prin Ethernet (PoE++). Concepuți pentru a satisface nevoile rețelelor moderne, acești conectori oferă avantaje remarcabile:

  • Viteză Ultra-Rapidă: Cu o capacitate de transfer de 40 Gbps și o lățime de bandă de 2000MHz, acești conectori asigură o conectivitate rapidă și fiabilă, esențială pentru aplicațiile intensive de date.
  • Protecție Avansată: Blindajul integrat protejează împotriva interferențelor electromagnetice (EMI) și a interferențelor radio frecvență (RFI), asigurând o conexiune stabilă și fără întreruperi.
  • Compatibilitate PoE++: Certificați pentru PoE++ (Power over Ethernet), acești conectori permit alimentarea echipamentelor de rețea cu consum mare de energie, precum camerele de supraveghere sau punctele de acces wireless, fără necesitatea unor surse de alimentare suplimentare.

Economie și Confort

Conector RJ45 Cat8 – Conectare Ușoară și Economisire a Costurilor

Investește în eficiență și economie cu acest Conector RJ45 Cat8. Cu o terminare simplă și reutilizabilă, acești conectori aduc multiple beneficii atât din punct de vedere financiar, cât și operațional:

  • Economie de Timp și Bani: Eliminând nevoia uneltelor specializate și oferind o terminare rapidă și simplă, acești conectori te ajută să reduci costurile și să optimizezi timpul de instalare.
  • Flexibilitate în Proiecte: Datorită compatibilității lor cu o gamă largă de cabluri LAN și a posibilității de reutilizare, acești conectori îți oferă flexibilitate în gestionarea proiectelor tale de rețea.
  • Fiabilitate Garantată: Construiți pentru performanță de vârf și durabilitate, acești conectori asigură o conexiune stabilă și fără probleme în timpul utilizării.

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Conector RJ45 Cat8 Tool Free, DataLink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *