Coliere (soricei) din plastic 2.6×200, negru, set 100 buc

10.71 lei

Termen de expediere estimativ: 1-2 zile lucratoare

data-link-TRANSPORT
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi > 500 lei
data-link-SUPORT
SUPORT TEHNIC
Gratuit
data-link-PLATA
PLATA CU CARDUL
Securizata 3D secure
data-link-LIVRARE
LIVRARE
24-48 ore
Descriere

Descriere

Ce sunt Coliere (soricei) din plastic 2.6×200, negru, set 100 buc si la ce folosesc?

Coliere (soricei) din plastic 2.6×200, negru, set 100 buc sunt elemente de fixare folosite pentru a organiza și asigura cablurile, firele și alte obiecte.

Acestea constau dintr-o bandă lungă și subțire din nailon flexibil, cu dinți pe o parte și un mecanism de clichet pe cealaltă. Pentru a utiliza o prindere de cablu, banda este înfăşurată în jurul obiectelor care sunt fixate, iar capătul ascuţit este introdus în mecanismul cu clichet. Banda este apoi strânsă, iar dinții de pe bandă se blochează pentru a crea o potrivire sigură și strânsă.
Coliere (soricei) din plastic sunt disponibile în diferite dimensiuni, lungimi și culori pentru a se potrivi diferitelor aplicații și nevoi. Ele pot fi utilizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv proiecte electrice, auto, construcții și bricolaj. Unele coliere din plastic sunt proiectate pentru scopuri specifice, cum ar fi legături rezistente la UV pentru utilizare în aer liber sau legături rezistente la căldură pentru medii cu temperaturi ridicate.
În general, colierele din plastic sunt o soluție simplă și eficientă pentru organizarea și securizarea cablurilor și firelor și sunt un element de bază în multe industrii și gospodării.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/r105565data/public_html/wp-content/themes/basel/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coliere (soricei) din plastic 2.6×200, negru, set 100 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *